Pepp pepp pepp

Hopp och hej och tjong i medaljongen vad jag känner mig pigg och positiv. Helt galet vad lite sol, sommartid och lite extra träning kan göra för humöret. Idag är det redan torsdag, veckorna flyger iväg. Har nått fram till halvtid på jobbet, 3 månader kvar nu. Igår var en bra dag och dessutom fick jag sluta tidigt. Cyklade ner till stan och mötte älsklingen för en mumsig sushilunch, sen gick vi och kikade i affärer och fyndade lite fina kläder. Känns tipptopp! Stack iväg och tränade när jag kom hem, ett helt otroligt roligt medelpass som jag definitivt kommer köra igen. Söndagar kl 18 kör den här underbara ledaren i vanliga fall, där ska jag bli stammis. Så det så.

Jobb till 16:30 nu och sen avdelningsplanering på det. Hemma efter 19:30 nån gång, då lovar jag att det ska bli Nordens Ark-bilder. Tills dess bjuder jag på en vårbild till. Enjoy, och ha en fin soldag =)

krokus3

Pages:

En kommentar till “Pepp pepp pepp”

  1. Elan skriver:

    Vad härligt det var att läsa ditt inlägg idag Sara! Härligt att du mår så bra och att du är på topp. Vad hittade ni för skoj när ni shoppade? Det är något jag verkigen saknar, att gå runt i affärer och känna på fina kläder, saker och bara ta en fika… Det ska jag göra nä jag kommer och till stan igen. :-) Ha en fin torsdag och stor kram till dig!

Lämna en kommentar