Helgbilder och måndagkväll

Helgen var fantastisk. Såååå grym kväll i lördags! Sminkning hos Agneta, förfest med fina flickor och damsittning -09. Det var inte dumt att avsluta med dans natten lång och att sedan bli väckt på söndag förmiddag för att bli serverad lyxig brunch alá älskling och sedan få spendera dagen med mys, film och gottigheter. Lovely.

Idag vaknade jag i tron att jag slutade halv fem och var ledig sen. Slutade halv fem gjorde jag visserligen, men efter det var det allt ett personalmöte som jag hade förträngt. Nu har jag massa grus i ögonen som svider, så jag ska ladda upp lite bilder och sen göra mig redo för sängen. Hoppas på mer fritid i morgon!

turkos
Turkos sminkning

w_fia
Jag och fina Fia, min bordsdam ;)

flickor
Fina flickor

Pages:

En kommentar till “Helgbilder och måndagkväll”

  1. Agneta skriver:

    Fin du var Sara!!! :-)

Lämna en kommentar