Du hade rätt, sångerna kom från andra länder

yellow3

yellow2

Hej hej glädje, snälla stanna kvar! Idag har jag jobbat, beställt kläder, blivit glad och peppig. Har också promenerat en lång sväng och planerat lite grill och mys på Valborg och slutligen plockat iordning i mina garderober. Nu kanske jag faktiskt kan hitta mina kläder! Dessutom får jag plats med lite nya nu, och det är ju aldrig fel. Nu är jag trött som en gnu, så jag ska sova. Håll era små tummar i morgon! Kramis.

Pages:

3 kommentarer till “Du hade rätt, sångerna kom från andra länder”

 1. L i n d a skriver:

  Svar: Haha oj nej det hade jag inte upptäckt. Jag heter ju Lundquist med u, så japp jag har missat en bokstav. :P Det får jag ta och fixa. Tack för att du sa till! :D
  Och roligt att du gillar designen! :D

 2. L i n d a skriver:

  Svar: Haha ja jag förstod det. :P Ville bara nämna att jag stavades med U för du skrev nämligen med V :P Haha. Sorry.

 3. emma skriver:

  Ja blir det köp så kommer det med all säkerhet en massa macrobilder:)
  Dom är ju rätt dyra så vi får se när och om det blir köp:)

Lämna en kommentar