countdown

7  jobbtimmar kvar till påskhelg. Lovely. Jag älskar verkligen påsken. Det är en mysig högtid. I år är jag lite ledsen, för jag har inget påskris. Jag älskar påskris. Nu har jag satt ett knippe fjädrar i en kyckling-ljuslykta jag har, men det är inte samma sak. I morse försökte jag hinta till min karl att man nog kan köpa påskris på ICA, men tror inte att det kopplades rätt i hans hjärna, han har i alla fall inte varit där. Anyhow. Jag får se påskris hemma hos mamma hela helgen.

Vi har haft påskfest med barnen på jobbet idag och jag var minsann påskkärring från topp till tå. Så fin så. Hade inte tänkt det från början, men så tyckte ett av barnen att jag skulle vara påskkärring-mamma och jag kunde inte säga nej. Jag har bilder, men jag undviker nog att visa dom här. Efter att jag slutade jobbet drog jag och tränade, medeljympa med militär-Jessica. Det var ett grymt pass! Jessica födde barn för tre månader sen och det här var hennes (ny)premiärpass. Först tänkte man att en förlossning och några extra mammakilon kanske skulle göra att hon inte var lika hård som vanligt, men jodå. Hon var fortfarande militär-Jessica. Gött som fasen!

Nu håller vi tummarna för en fin och solig dag i morgon?

stolpe

Pages:

2 kommentarer till “countdown”

 1. Kristina skriver:

  Den där militär Jessika verkar grym! Jag vill se bider på dig som påskkärring :) Snäääääääälla. Please!

 2. Emilia skriver:

  Är säker på att du var en tokfin påskkärring :D Roligt att spexa
  lite inför barnen!!

  Glad Påsk på dig vännen!!
  Kramkram

Lämna en kommentar