Årets första glass

Underbara dag! Vilken sol och vilken värme! Vi har varit ute med ungarna hela dagen, med paus bara för lunch inne. Kunde inte med att sitta inne när jag kom hem utan tog med älskling på fotopromenad och åt glass vi Boulognerdammen. Det var första glassen för i år =) Det bästa är ju att det ska vara sånt här väder flera dagar nu och vi har bestämt att åka hem till Berg på lördag =) Jippi!

Har varit hos Fia ikväll, druckit te och snattrat. Myspys! Vi slutade när brandlarmet i huset gick och vi fick gå ut på gården och vänta på brandmännen. När vi hade spanat på dom gick jag in i mitt eget hus precis intill, haha. Nu är det sovdags i alla fall. Pictures:

nogger

nogger2

rosa

Pages:

5 kommentarer till “Årets första glass”

 1. […] kameran i högsta hugg gick jag och min älskling ut på en härlig fotopromenad runt Boulogner i den underbara vårkvällen. .gallery { margin: auto; } .gallery-item { float: […]

 2. Ida skriver:

  åh vad härligt! vi grillade första gången igår, det var också
  trevligt, vilka vårkänslor som bubblar upp! idag är det fint väder,
  ska nog gå och köpa vårens första glass!

  kram.

 3. Haha gulleplutt. Om du lovar mig att flytta till Sthlm stannar jag kvar här och har dig mer än gärna som som sällskap med och fotar :D Kram

 4. Kristina skriver:

  Nogger mint! Den har jag inte sett :/ Den låter god, ska testa den nästa gång. Ha en fiiin helg!
  Håll tummarna för mig idag när jag skriver läkemedelsberäkningstenta!!!

  Kram kram

 5. Elin skriver:

  Hoppas du har en skön helg tjejen! Stor kram till dig!

Lämna en kommentar