Yatzyduellen continues

Glada besked idag, så nu är nog de flesta något lugnare. Idag har varit en tuff dag barnmässigt, men jag har haft roligt också. Önskar att jag hade fått en bild på hur jag såg ut i håret efter att jag var ute hos två fyraåriga frisörer ute i tvättrummet, haha. Spännen och hårklämmor överallt. Det blir många skratt om dagen när man har så goa ungar och härliga arbetskamrater =)

Huvudet gör rejält ont, men annars mår jag ganska fint. Jag kör på hårt med ingefäran, hoppas på att det sista av den här lång-förkylningen ska ge med sig också. Ska vila lite extra idag, nu ska jag och älskling köra några omgångar yatzy =)

yatzy

dice

Pages:

2 kommentarer till “Yatzyduellen continues”

 1. mimmi skriver:

  Va roligt att det var posetiva besked :)
  betyder det att jobben är räddat? . ja ja jag vet jag ÄR NYFIKEN:)

 2. mimmi skriver:

  jag har ett Tamron 70 till 300.som jag använder när jag
  skall ha lite närbilder:)
  ja det var ju roligt att ni fick in en som redan var bekant med allt ..det underlätter ju en del:)

Lämna en kommentar