We climed the mountain

Haft en underbar eftermiddag efter jobbet. Åkte upp på Billingen med Kristina och gick promenadslingan med våra kameror och Kristinas gosehund Vilja. Fick en del fina bilder, framför allt porträtt på Kristina och Vilja och lite utsiktsbilder över stan. Som om inte det vore nog så lånade underbara Kristina ut sitt objektiv till mig över helgen, ett Canon EF 28-200/3,5-5,6 USM. Superzoom. Är så lycklig! Ska fota massor massor! Dags att bli bästis med stativet också tror jag bestämt. Perfekt när vi ska hem till Berg i helgen, ska fota fåglar, och hundarna, och och och. Jippi!

Här kommer ett litet smakprov från idag i alla fall, idag har jag som vanligt fotat med mitt kitobjektiv.

kriss2

kriss_vilja

spik1

vilja

Pages:

3 kommentarer till “We climed the mountain”

 1. Kristina skriver:

  Jag och Vilja ser väldigt busiga ut :P Det är vi ju också.
  Den sista bilden är en typisk bild som jag vill kunna ta men lyckas aldrig med. Måste träna!!
  Jag tycker absolut vi får ta en tur igen! Och då Självklart med kaffe o kaka!

  Tack för idag :)

 2. Emilia skriver:

  Vilka härliga bilder :) Ser ut som om ni hade en mysig
  eftermiddag uppe på berget!!
  Men då säger vi måndag tycker jag :) Vore jättekul o fota lite
  först, så det tycker jag att vi gör. Vilken tid ska vi säga?!
  Kraaam!

 3. leopardia skriver:

  Ahh, härlig och söt hund! :)

Lämna en kommentar