Upp-o-ner

Vad väder kan kullkasta ens planer för en hel dag. Muppigt. Typ en kvart efter att jag skrev det förra inlägget började det snöa för fullt och fotopromenaden blev inställd/framskjuten. Nu har det nog slutat snöa, men usch vad man tappar lusten till allt när sånt händer. Nu är det vitt och slaskigt ute, igen. Önskar mig vår nu. Mer än nånsin.

Ska hoppa in i duschen nu i allafall och cykla upp till Jenny för en fika och lite prat. Härligt avslut på helgen. Lejter!

Pages:

2 kommentarer till “Upp-o-ner”

  1. mimmi skriver:

    Här i Karlstad snöar det för fullt också .. så det blev ingen promenad för mig heller idag .. funder funderar lite lätt på att man kanske skulle gå ut en sväng och ta lite kvällsbilder ..det skulle kunde bli en snygg bild …tror jag.:)

  2. MATILDA skriver:

    svar: åh tack :)

Lämna en kommentar