Show & Tell – Min bloggplats

Tänkte hoppa på en ny fotoutmaning som jag hittade hos Pitetjej. Denna veckan är utmaningen att visa upp platsen där man bloggar. Här sitter jag:

blogspot

Har precis flyttat från soffan till köksbordet faktiskt. Har fått ont i ryggen i veckan (för mycket tunga barn kanske? Eller… tunga lyft menar jag ju!) och jag sitter väl inte med världens bästa hållning i soffan. Vid köksbordet trivs jag fint i alla fall, speciellt med fräsch frukt i fruktskålen, ny blomma och numera en älskling mitt emot mig. Soffan står ju dessutom precis intill, så man har full view mot TV:n ;) (TV:n som förresten blir en väsentlig bit större nästa helg :) )

Som sagt, här bor jag och min HP :D Bloggar mest när jag känner för det, men minst en gång om dagen blir det i alla fall, om jag inte gör något särskilt. Det senaste har jag fotat så mycket att jag kunnat fokusera mycket på bilder i bloggandet, men eftersom det är min personliga blogg så blir det lite Saratankar och lite annat också. Ibland hinner jag med att blogga innan jobbet, annars brukar det komma efteråt. Trivs med bloggen och med platsen i alla fall =)

Pages:

6 kommentarer till “Show & Tell – Min bloggplats”

 1. Marianne skriver:

  Hej! Kul att du är med i fredagstemat, välkommen!

  Fin bloggplats, det är A och O för att tankarna ska kunna sväva.

 2. mimmi skriver:

  Det ser väldigt mysigt ut:)
  men jag får ont i ryggen om jag sitter vid köksbordet ,, jag har testat det :)

 3. Emilia skriver:

  Ser ut att vara en jättetrevlig bloggplats :) Fint det var
  med hyllan över och de rosa detaljerna!!
  Hoppas du får en mysig helg vännen :)
  Kramis

 4. Hehe ja, färgade det igår. Tack så mycket :D

 5. StrandMamman skriver:

  Välkommen med bland fredagsbloggarna!
  Hälsningar från en soffbloggare :)

 6. Taina skriver:

  Välkommen till fredagsbloggarna. Jättekul forum!
  Din bloggplats ser så inbjudande ut med frukten, ljus och en vacker duk.
  Ha en trevlig helg!

Lämna en kommentar