Måndagsmummel

Ny vecka igen. Vaknade 06:09, trots att jag fick sova ända till kl 7. Pigg var jag också, och det var ljust ute. Jag har jättemycket vårkänslor som försvinner så fort jag ser det äckliga vita som ligger på marken utanför fönstret. Stänger på jobbet i dag, i bästa fall slutar jag 17-17:30, i sämsta fall slutar jag 18:30. Jobbigt att inte veta tycker jag.

Hade en jättemysig eftermiddag hos Jenny igår, härligt att ta det lugnt och få prata över en kopp te. Myspys! Vi planerade in After Work på fredag, så nu hoppas jag att veckan går fort. Nu ska jag iväg och busa med barn.

tecken
Våååår, please?

Pages:

2 kommentarer till “Måndagsmummel”

 1. Kristina skriver:

  Vakna 06.09 bara sådär? Du är ju konstig. Själv ställde jag två klockor för att komma upp.

  Jag vill också ha våååår nu. Mer är gärna. Men en trygghet är ju att den kommer, någon gång, det kan ju inte va vinter hela året heller ;)

  Ha en bra måndag!

 2. mimmi skriver:

  du är inte ensam om att vilja ha vår nu ..tror nog att 90% av befolkningen vill ha det nu :D
  men den är på väg i alla fall .så det är ju en tröst:)

Lämna en kommentar