Luddigt

kaveldun1

tuss
Fler bilder från i går minsann.

Hemma efter en tokigt lång dag, med massa ingredienser till mumsiga muffins inhandlat. Tänkte göra mig till lite och ta med fredagsfika till jobbet i morgon. Får väl se hur jag lyckas! Vi borde egentligen ta tag i en rejäl städning här hemma eftersom vi inte hinner det före vi får besök i helgen, men jag prioriterar :p Älsklingen har tagit badrummet i dag i alla fall, det var duktigt. Ska slänga upp ett par fina porträttbilder på Kristina under kvällen, men nu är det bak-tajm. Wish me luck!

Pages:

2 kommentarer till “Luddigt”

  1. mimmi skriver:

    Vilka bra bilder:)
    den förste blev absolut min favorit.
    Här har det nu börjat att snöa igen ..inget roligt .men jag får väl vara glad över att vi hade sol igår och att man då hittade lite vårtecken :)

Lämna en kommentar