Frozen

frozen

Sådär, efter mycket om och men (och hjälp från min fina) så fick jag upp en bild till slut. En liten pluttsjö i går kväll. Har haft en riktigt fin dag idag, och en bra eftermiddag. Slutade 16, kom hem och hade massa bra samtal med olika människor och gick sen ut i vårvädret med älskling. ”En kort promenad och matshopping” blev till över en timmas powerwalk och lite nyttig shopping. Så nöjd! Vädret var verkligen underbart, solnedgången så vacker att det gjorde ont och så gick vi en ny runda och inte vår vanliga tråkiga. Glad glad glad.

Känner mig lycklig ända in i själen. Inte fel. Allt kan inte vara perfekt hela tiden, men idag är det inte långt ifrån. Jippi. I morgon blir det som sagt en fotorunda med Kristina, vi ska åka upp på Billingen och hitta fina saker som man kan få på bild. Så glad att jag slutar tidigt i morrn =)

Pages:

4 kommentarer till “Frozen”

 1. mimmi skriver:

  br jag fryser när jag ser den bilden .)
  men som tur är kan jag bara titta ut och vad får man se ..ju en strålande sol :D så nu blir det en promenad i solskenet ..det var länge sedan det :)

 2. Emilia skriver:

  Hej! Det är Gerd Gustavsson. Tyckte hon var sträng o svår i
  början men det tycker jag inte alls längre! :)
  Vi kanske kan ta fikan på måndag när du har slutat? :) Jag
  har hemmastudier så kan hela dan!
  Nej, då så farligt bakslag är det inte… känner mig bara
  tröttar o har mer huvudvärk idag..
  Kramkram

 3. kristallena skriver:

  Vilka jättefina foton du tar! Det är en njutning att titta på! demdem

 4. kristallena skriver:

  Jag har en lika dan kamera som du! Nu inser jag att det finns mer att lära sig

Lämna en kommentar