Fredagskänslor

Åh, mina vårkänslor från igår har mixats med fredagskänslor från idag och beblandat sig med lite glädje över att min lillebror kommer hem över helgen, så idag pirrar det i kroppen. Får det göra det 5 dagar efteråt?

Det var ialla fall ett tokigt gött träningspass igår, det känns i musklerna i dag. Men lite träningsvärk är ju aldrig fel =) Idag skiner solen, vi ska ha sångsamling för alla tre avdelningarna idag och vara ute mycket. Jag stänger ikväll, förhoppningsvis blir det inte så sent. Det är ju ändå fredag ;)

gul

Pages:

3 kommentarer till “Fredagskänslor”

 1. Kristina skriver:

  Vad är det för konstig blomma du nu har hittat? En tagliatellblomma elle?

  Vilken mysig dag du kommer ha. Jag vill också va med på sångsamlingar :)

  En vecka kvar till vi rullar to the westcost. Yeay!

 2. Emilia skriver:

  Det får absolut kännas så Sara :) Ja härligt med helg…
  jag har nog inte förstått att jag åker till Island imorgon, hehe.

  Det är en lägenhet på Rådmansgatan på Norrmalm. En trea som
  blev helrenoverad 03. Jag är så kääär! Vill verkligen ha den!!
  Så vi får väl se vad det leder till :) hihi!!

  Kramkram

 3. zill skriver:

  Sveriges Sötaste Sara! Ja, man får känna så.
  Sorgen och saknaden får finnas, men man får känna glädje också. Det får man. Hoppas att du år en fin helg. Det ska jag ha. Tjing!

Lämna en kommentar