En del av livet.

Det är alltid lika jobbigt att skriva ett inlägg när man inte har orkat på ett par dagar. Ångestladdat nästan. Speciellt när det är tunga orsaker till att man inte orkat. Well, i fredags var det mest stress och fest som gjorde att jag inte hann. I kontrast till det hände det tråkiga saker igår. Det har inte sjunkit in än, känns overkligt och tomt, men igår fick min lilla farmor somna in för sista gången. Man är nog ofta självisk när sådant händer, det känns orättvist och jag känner mig alldeles trasig, men jag vet ändå innerst inne att detta var något som var skönt för farmor. Det är skillnad på att leva och att leva.

Så, det var nog allt jag tänkte skriva om detta här. Jag är ledsen, såklart, men jag hanterar det utanför bloggen. The show must go on, hur sjukt det än känns.

Pages:

3 kommentarer till “En del av livet.”

 1. Emilia skriver:

  Jag beklagar verkligen vännen!!! *kramar om*

  Orkar du med fika imorgon ändå? Förstår absolut om du känner
  att du vill skjuta upp det… men ibland kan det vara skönt att
  få tänka på lite annat också..

  KRAMAR!!

 2. Tack så mycket!:)
  Jo helgen har varit bra. Hoppas din också varit kanon:)

Lämna en kommentar