Bedragen

Skrev jag vårmånad igår? Bullshit alltså. Snön har vräkt ner i flera timmar idag. Buhuuu. Känner mig lurad. Jag som var så lycklig med vårkänslor och allt. Hur som helst har veckan börjat bra. 8 barn till lunch, så det blev mjukstart av veckan. Ungarna är fortfarande krassliga och hemma. De som är på dagis är också krassliga och extra gosiga. I morgon slutar jag tidigt, förhoppningsvis kan det bli fler bilder då, om inspiration infinner sig. Det kommer den garanterat inte göra om det är töväder, men annars så. Nu är det dags att krypa ner i sängen och läsa några kapitel Stieg Larsson. Natti.

rose3

rose4

Pages:

En kommentar till “Bedragen”

  1. ellan skriver:

    sv; haha exakt! ibland måste man bara påminna folk hur mycket man älskar dom för att få några överhuvudtaget ;) och tack så mycket föresten!

Lämna en kommentar