Att jobba 12h.

12 h på jobbet idag. Med typ 3h sömn i ryggen. För mycket tankar, men jag klarar mig rätt så bra ändå. Slutar kl 16 men har möte 17:30. Det känns jobbigt att åka hem emellan för bara en halvtimma, så jag ska försöka sysselsätta mig i min ensamhet. En promenad får det nog bli, tusan att jag inte tog med kameran.

Dags för mellanmål här, efteråt ska vi klä på alla ungar och gå ut i solen, helt underbart. På min rast satt jag ute vid en solvägg förut, det känns verkligen som att våren är här. Lovely.

Trött.

pink

Pages:

2 kommentarer till “Att jobba 12h.”

  1. mimmi skriver:

    ja visst känns det som våren är här:)
    jag sprudlar av glädje nu när jag ser hur solen lyser och hur allt sakte men säkert vaknar till liv igen:)

  2. Ida skriver:

    vacker bild och ja idag har det verkligen varit vackert vårväder :)

Lämna en kommentar