Att bli glad av solsken.

web3

Det har inte riktigt funnits energi för bloggen de sista dagarna. Kanske kommer den tillbaka med solen som skiner idag. Typiskt är bara att jag stänger på jobbet idag, så man får se när man lyckas komma hem helt enkelt. Igår prioriterade jag bort det mesta på eftermiddagen för att kunna komma hem och inte behöva stänga in massa känslor. Gick och hyrde ett par riktiga tjejfilmer och låg i soffan största delen av eftermiddagen. Skönt att kunna unna sig sådant.

Annars vill jag mest säga tack för att mina vänner är de finaste. Familjen är finast och i helgen kommer äntligen min lilla lillebror hem och hälsar på igen. Gladig!

Pages:

3 kommentarer till “Att bli glad av solsken.”

 1. mimmi skriver:

  Får hoppas att solen kan ge dig lite energi och glädja tillbaka nu :)
  ha en bra dag

 2. Tack så hemskt mycket!:)
  Vi har också haft strålande sol idag. Man blir så glad:)

 3. Kristina skriver:

  ja solen är en fantastiskt. Igår såg jag en fjäril (och en spindel i omklädningsrummet på frikis stor som en tennisboll)
  Idag ska jag se om myrorna har vaknat också. Hoppas du får tillbaka lite kraft snart så du orkar blogga igen :)

Lämna en kommentar