A night for victory?

Härligt med planer och på-nytt-starter. I morgon är en galet lång dag på jobbet, jobb 9-18 och sen extrainsatt möte på det, för att få massa info om alla neddragningar som måste göras eftersom kommunen ska spara in 40 miljoner. Nu. (Men att bygga ett äventyrsbad i lilla Skövde för typ en miljard är ju jätteviktigt. Mycket viktigare än att barnen får mat och har fröknar på dagis och så där. Så klart. Man måste ju prioritera när det gäller skattebetalarnas pengar liksom).  Nu har jag varit bitter så det räcker för idag. Får vara glad att jag får ha kvar jobbet iaf.

Annars, tipp topp. Jag ska ägna resten av kvällen åt att spela spel med min fina älskling. Kanske att jag kan få vinna någon omgång i alla fall. Tjingeling!

ljung2

Pages:

3 kommentarer till “A night for victory?”

 1. Sara skriver:

  Kul att du blir inspirerad! Tack! :D

 2. Svar: Tack! Vad kul att du gillar min blogg! :D

  Din blogg var med jätte fin, och fina bilder också!

 3. mimmi skriver:

  Jag tyckte det var bra skrivet .för tyvärr så är det sant.
  väldig vacker bild :) känner doften av våren

Lämna en kommentar