1 mars, helgsnack, bildbomb.

Men åh. Nu krånglar saker för mig. Hela inlägget försvann. Asch. Det är hursomhelst vårmånad nu. Mars, april har knopp i håret ni vet. Det upptäckte jag idag. Har haft en otroligt fin helg med sol och massa mys. Kvällen igår var riktigt mysig. Härligt att får prata, skratta och mysa med sin älskling hela dagen. Hur mycket tur har man när man får vara tillsammans med sin bästa vän?

Idag har jag varit effektiv och duktig. Städat, tagit tag i viktigheter, betalat räkningar. Gått en lång fotopromenad med älskling, shoppat och handlat mat. Nu ikväll har jag ätit så mycket Ben and Jerry’s att jag mår illa. Nu hoppas vi bara att vi kan få ut våra (blöta) kläder från tvättstugan innan det är sovdags. Personen som hade bokat efter oss tyckte tydligen att det var en bra idé att låsa i tvättstugan när vi var mänskliga och glömde bort tiden. Moget.

tecken

solsara1

birds1

d1

isblad

Pages:

Lämna en kommentar