Some days are good days

Japp, jag överlevde dagen med bravur. Visst, det har varit fullständigt kaos stundtals, men i gengäld har jag fått mig ett helt gäng med härliga gapskratt och dessutom varit en riktigt bra förskollärare. Det mesta i vardagen har blivit rutin för oss nu och det som är helt nytt fungerar bra. Underbart är det faktiskt.

I övrigt har jag haft en bra dag personligt. Skött mig och sådär. Bravo. Häromdagen fick vi erbjudande på en lägenhet, vi står på femte plats i kön. Inte så bra odds alltså, men tänkte ändå att jag ska ringa och höra efter i morgon. Hoppas kan man ju alltid. Visning vore roligt, är sugen på en lägenhet just där, så kan vara kul att se hur dom ser ut. Spending the night i soffan nu, men snart är det helg!

bjork_bw
Snöväder har det varit idag, som bara den.

Pages:

En kommentar till “Some days are good days”

  1. Emilia skriver:

    Åh vad spännande med lägenhet!! :) Var ligger den någonstans?!
    Kramar

Lämna en kommentar