som vilken torsdag som helst

Jobb 8:30-17:00. Hem, göra nyttigheter, äta, sova. Trist med sena dagar. Idag blir nog en bra dag i alla fall. Fick massa barnbortfall i går, så vi har kanske 10 ungar till lunch. Drygt hälften av det till mellanmål. Ett barn som går till kl 17. Förhoppningsvis hinner man med att vara lite pedagogisk idag också, till skillnad från igår.

I går fick jag massa bra immunförsvars-tips av fina Almira. Ska börja redan ikväll. Fina Almira får jag nog träffa på söndag! Stockholm baby! Zill och Patrik kommer nog också och fikar hoppas jag. Wiie. Nu ska jag till jobbet. Ha en fin dag, snart är det helg. Tänk på’re!

sunset1
Solnedgång förra helgen

Pages:

2 kommentarer till “som vilken torsdag som helst”

  1. zill skriver:

    Jäääs! KLart jag kommer & fikar… Say when and where!

  2. mimmi skriver:

    Det kan vara ganska bra att få ha det lite lugnare på jobbet:)
    Fina bilder du har lagt upp.
    jag giller den med den solnergång….bakom:)

Lämna en kommentar