rimfrost, sol och fotomania

Vi är i Berg. Det är nog ett av de underbaraste ställena på jorden. Det räckte med att svänga av från vägen vid Övertorp för att jag skulle få en glad hemma-känsla i magen och för att naturen skulle bli vackrare. Rimfrost, snö och sol. Jag har fotat hur mycket som helst, varit ute med bästa hundarna och sett till att Ville fått komma på  sin dagliga playdate hos sin bästa kompis Ludde. Ikväll blir det mammas hembakta pizza med massa gottis på, och kanske lite Melodifestival. I morrn ska vi knata upp på Gråmur, hoppas på klart väder så att utsikten blir grym.

berg1

berg2

berg3

berg4

 

Pages:

2 kommentarer till “rimfrost, sol och fotomania”

  1. Emilia skriver:

    Åh vilka underbar foton, gillar den översta mest med den ursöta vovven :)

    Låter som ni har haft en riktigt mysig alla hjärtans dag :)
    Kramar!!

  2. mimmi skriver:

    vilka mysiga vinterbilder:)

Lämna en kommentar