Överlevnadsdagen är här

Onsdag igen. Överlevnadsdagen på vår avdelning. Det positiva är att när man väl har överlevt den är det snart helg. Idag, 17 barn till lunch, jag jobbar 8:30-17. Överlever jag så hörs vi ikväll.

Och så att jag inte får upprörda kommentarer: ni som nu anser att 17 barn en dag i veckan är en lätt match har aldrig jobbat på en 1-5-årsavdelning som mer liknar en småbarnsavdelning med ett par fyraåringar. Hej splittrad personal med 4000 blöjbyten och 15 barn att klä på och panik över att man inte hinner se de sär stackars 4-åringarna på hela dagen. Jag kanske överdriver, men inte är det lätt inte.

Pages:

3 kommentarer till “Överlevnadsdagen är här”

 1. Emilia skriver:

  Tack vännen! Åh jag blev så glad när jag såg betyget på studentcentralen. Så skönt att få lite belöning för det man kämpat med…

  Pajen var verkligen hur god som helst!! Passar perfekt till alla hjärtans dag :)

  Hoppas din överlevnadsdag går bra! Vet hur det :) Så jag tänker på dig när jag sitter här hemma o pluggar!!
  Kramar

 2. Ida skriver:

  Tack så mycket sötnos :) du verkar ha klrat av dagen, duktigt! kram.

 3. zill skriver:

  I know the feeling. Vi har 10-14 ungar varje dag till frullen (på två personal), och 19-20 till mellanmål varje dag. Toppar det hela med att ha full barngrupp (21) till lunch. Dock har vi inga blöjbyten på min avdelning, eftersom vi har 3-5åringar. Rätt skönt faktiskt. Men jag hejjar på dig! Kram!

Lämna en kommentar