Norrsken i Skövde?

Haha, det finns ingen annan än Emma jag hade kunnat se ett norrsken i Skövde med. Underbara människa! Det är vid sådana stunder man blir förbaskad över att kameran inte är smidigare att ha med sig vid alla tillfällen, typ som när man knatar till solariet med sin gullevän Emma. (Nej pappa, det betyder inte att du hade rätt när du trodde att jag inte skulle orka släpa runt på kameran i tid och otid). Om det inte vore för att jag satt här i pyjamasbyxor så skulle jag gå ut och fixa några bilder nu. Men äsch.

Fin dag på jobbet idag igen, börjar det låta tjatigt? I’m loving it. Idag har jag druckit låtsaskaffe i små vinglas i plast, bytt 15 blöjor, torkat 87 snoriga näsor, nattat 4 ettåringar, dansat till Mora Träsk, spelat fotboll i snön, kramat och gosat, läst 8 böcker, druckit för mycket kaffe och lärt en av det minsta att göra high five. I’m loving it.

Det har inte blivit mycket fotat, men i morgon slutar jag tidigt och då jäklar! Eftersom vi åker bort i helgen blir det nog lite hjärtemys med min babe i morgon kväll, jag gissar på att det kan bli rödvin och sushi. Igen.

california1
Oh, please give me.

Pages:

En kommentar till “Norrsken i Skövde?”

  1. emma skriver:

    Vi ska vara glada att vi är så lyckligt lottade och har fått se norrsken! Inte många som fått det;-)

Lämna en kommentar