Mitt-i-veckan-dagen

Hoppsan hejsan i bloggskogen! Det är onsdag och idag mår jag bättre. Mer positiv, mer motiverad. Inte ont i magen längre. Längtar efter mina goa ungar idag och längtar efter helg och firande av min fina älskling på lördag. Helgen närmar sig. Hoppas kunna planera in en annan rolig sak då också, men vi får se.

Fick faktiskt finfint beröm av min chef igår vilket satt som en smäck. Precis vad jag behövde höra efter en sjukt lång dag. Dessutom hade vi extremt roligt på avdelningsplaneringen igår, åt jättegod mat och skrattade sådär så att vi knappt kunde sluta. Härligt med fina arbetskamrater. Så, skönt med lite lyckokänslor här, men helst av allt vill jag ha vår nu! Time for work.

img_2668

Pages:

3 kommentarer till “Mitt-i-veckan-dagen”

 1. kristina skriver:

  Va härligt att höra =)Du verkar ha världens mysigaste arbetsplats!

  Jag vill ockå ha vår nu, så jag kan ta kort på snödroppar, tussilago och blåsippor.

  Kram!!

 2. Jenny skriver:

  Jättesnygg blogg med fina bilder! använder du kitobjektivet eller andra med till din Canon? :D

 3. Jenny skriver:

  sv: jaha! vilket sammanträffande! jag har också haft min kamera sen januari och ska satsa på ett fast 50 mm :) de verkar ruskigt bra och prisvärda!

Lämna en kommentar