Klippt vare här – bildbevis

Jag har klippt mig. Wihi. Första gången på längelänge som jag går från frisören och är riktigt nöjd. Det blev ju precis som jag ville ha det. Färgade och la i lite slingor när jag kom hem, så då blev det bara ännu bättre. Känner mig som en ny människa. Gööööött!

klipp1

Annars har jag mest antydan till ont i halsen idag, det är värdelöst. Hoppas verkligen inte att det är någon jätteförkylning på gång. Ska krypa ner i varma sängen tidigt i kväll för att mota bort det i så fall. Jobbar ända till 17 i morgon, tur att jobbet är roligt!

Pages:

6 kommentarer till “Klippt vare här – bildbevis”

 1. Kristina skriver:

  Ååå va fin du blev :) Den frisyren hade ju nästan jag också i sommras, nu har det vuxit ut. Och nu vet jag inte hur jag ser ut riktigt =/ ?? haha

 2. My skriver:

  Klippningen blev riktigt snygg. Den passade din ansiktsform. Du ser väldigt sofistikerad ut=)

 3. Sara skriver:

  My: Haha, det är nog första gången jag blir beskriven som sofistikerad tror jag. Men tack hörni :) Frisyren känns som jag.

  Kristina: Jag vet hur du ser ut, du är söt.

 4. emma skriver:

  får msan vara lite grov i munnnen så här på kvällen…?: SKITSNYGGT!!!

 5. zill skriver:

  Åååh! Fina fina Sara :). Eller ja, du var ju fin innan också, men ja… Du fattar vad jag menar ^^. Jag ska klippa mig igen den 11:e, ska bli tokigt skönt.

 6. Elan skriver:

  Å vad fint! Du passar himla bra i lite kortare! Hur mycket var det som försvann? :-) KRAM

Lämna en kommentar