Go see!

Uj, vilken bra film! Män som hatar kvinnor alltså. Eftersom jag bara läst en del i boken i veckan så hände det ju en massa hemska saker som jag inte hade en aning om, som var riktigt obehagliga att se. Kommer nog drömma mardrömmar. Men ohh så bra! Nu ska jag satsa på att läsa ut boken så fort som möjligt så jag får börja i nästa.

Har haft en jättefin dag annars. Det var jättehärligt att få gå hand i hand i solen på stan en stund före filmen och vi hade en mysig promenad hem. Vi har ätit lite rester från igår, så nu satsar vi på att bli hungriga igen till Melodifestivalen. Älskling har önskat italiensk pizza till middag och ska få Ben and Jerry’s-glass till efterrätt. Får bli en lång promenad i morgon så att man inte behöver rulla till jobbet på måndag.

leaf1

Pages:

2 kommentarer till “Go see!”

  1. […] kommer när min sambo är klar med boken och kan jämföra med filmen som hon kommenterar i detta inlägg. Själv sträckläste jag böckerna till min sambos […]

  2. mimmi skriver:

    jag har sett den filmen :)

Lämna en kommentar