en barkbåt som driver mellan grenar och stenar

Jag mår sådär. Tusan också! Haft ont i halsen och känt mig hängig och febrig hela långa jobbdagen. Nu ikväll är det kurering till max som gäller. Te, echinagard, c-vitamin och annat gott. Kramar. Strax ska jag ställa undan datorn, krypa upp hos min älskling och skratta lite åt Björn Gustafsson – Ett livsverk, som jag hyrde förut. I morgon är ju onsdag vilket innebär överlevardag hos oss på Svalan igen. Jag behöver alla krafter jag kan få.

Överlever vi bara i morgon så närmar sig helgen sen, och den ser jag fra emot trots att jag inte har några jätteplaner än. Får se var krassligheten tar vägen. På söndag ska jag i alla fall hem till Agneta på roligheter. Tell you later.

grenar

Pages:

3 kommentarer till “en barkbåt som driver mellan grenar och stenar”

 1. Emilia skriver:

  Krya på dig vännen!! Usch o fy för att bli sjuk igen! Jag mår också sådär… har yrsel o huvudvärk, förstår verkligen inte vart det kommer ifrån. Suck!!

  Vi får kurera oss ordentligt, det är snart helg och då vill man ju inte vara sjuk ;)
  Kramkram!!

 2. Ida skriver:

  hoppas du mår bättre, det förtjänar du! här får du en kram från mig!

 3. brunett skriver:

  Helt perfekt bild! :D

Lämna en kommentar