Veckans måndagsmummel

Oooouf. Jag älskar verkligen mitt jobb, det var bara roligt att få gå upp och gå dit i morse och jag har haft en riktigt bra dag, men guuud så trött man blir. Hoppas att man vänjer sig snabbt. I morgon ska jag öppna igen, så då blir det hemåt redan vid 14. Gött!

Ikväll har vi käkat sallad och kikat på handboll jag och min babe. Mysigt som bara den. Det var en riiktigt bra match, trots det höll jag på att somna mitt i. Men trots all trötthet var det längesen jag mådde så här bra. Weeeey!

kunskap

yellow
Kunskapens äpple och examensblomman.

Pages:

2 kommentarer till “Veckans måndagsmummel”

  1. My skriver:

    Hej hej!! Vad kul att höra att du trivs på jobbet..Vid sådana tillfällen har , års slit varit värt varenda sekund, för det är ju ingen tid alls jämfört med alla de år du har framför dig som kommer att tillbringa dig sååå mycket lycka=). Jag kollade också på handbollen innan ikväll (som gammal handbollsspelare lever man verkligen sig in i dramtiken, hehe), vilket var riktigt spännande=) Nu är det snart dags att hoppa i säng för att jag ska upp tidigt imorgon och på upprop igen och registrera mig på danskan. Hoppas att din vecka kommer att fortsätta lika bra som den börjat. Kram

  2. Elan skriver:

    å vad härligt att höra att du trivs så bra på jobbet! Jobbar du heltid?KRAM

Lämna en kommentar