Vänder blad för en ny eskapad

Åh, har haft en så trevlig kväll! Åkte hem från jobbet och bytte om och cyklade ner till stan för en fika på Rådhuset med Emilia. Det blev ”en liten fika” på närmare 3h. Vad härligt det är när man har så mycket att prata om och tiden bara flyger fram! Tack tjejen, det var riktigt trevligt!

Det känns som att livet är på väg åt rätt håll nu. Jag börjar hitta tillbaka till mig själv och gillar verkligen det här livet efter högskolestudierna. Det känns fortfarande lite skumt, men man lär sig väl att leva utan skolan också :p I morgon slutar jag jobbet 15:30, då blir det avslappning och en mysig hemmakväll med en massa goood sushi och på lördag ska vi äntligen åka ut till underbara Berg och älskade föräldrarna och hundarna igen. Lovely, längtar så jag blir knäpp. Hoppas på något vettigt fotoväder så att jag får Berg-inviga kameran :) Happy happy happy! Är rejält tröttis nu, så nu blir det att ta sig mot sängen. Nightnight.

frosty

Pages:

Lämna en kommentar