TröttSara!

Herremingud så trött jag är! Lång dag på jobbet, men jag trivs som fisken i vattnet. Gosungar! Jag kommer ha det fint där. Kom hem och pluggade en del, läste igenom och förberedde redovisningen i morgon. Jag ser fram emot att få ha en massa riktiga fredagskänslor i morgon. Bli av med redovisningen, åka till jobbet och få gå hem och fira helg. Lovely. Längtar verkligen.

I natt sov jag verkligen som en stock hela natten igenom. Det är någonting jag aldrig gör, jag vaknar alltid och ska springa upp på toaletten och såna saker. Men i natt var jag tröööött. Hoppas på en repris nu när jag går och lägger mig, även om jag lär vara uppstressad över redovisningen i morgon. Wish me luck!

move1
Hoppas på fint fotoväder i helgen!

Pages:

2 kommentarer till “TröttSara!”

 1. kristina skriver:

  Lycka till på redovisningen :)

  Och hoppas du får sova gott i natt. God natt

 2. Emilia skriver:

  Härligt att du trivs på nya jobbet :)
  Lycka till på redovisningen!
  kramkram

Lämna en kommentar