Today is the day

Hörrni. Idag är dagen D. Dagen jag väntat på i 3,5 år. Min examensdag. Idag blir jag förklarad färdig Lärare i tidiga åldrar. Jojo, fint skare va! Jag ska strax iväg till jobbet, sen blir det nog lite stressigt iväg till examensceremonin. Inte vet jag vad jag ska ha på mig heller. Min pojke ska minsann ha slips, det kommer bli det finaste! Efteråt ska vi hämta mat med mamma och pappa och fira lite. Det är en rätt stor dag ändå, för mig i alla fall. Som studenten, fast viktigare. Inte så många som verkar förstå det dock. Bara dom som vet.

Oj vad många flumtankar så här på morgonkvisten! För övrigt: jag funderar på att döpa om min blogg till Sara bakom kameran istället för Saras land. Men jag vet inte. Kanske som rubrik i alla fall. Waaaay. Ha en fin dag alla!

Pages:

3 kommentarer till “Today is the day”

 1. Elin Frid skriver:

  Grattis Sara efter tre välkämpande ür.
  Detta är du värd. Stü pü dig och va som du är.

  Hälsningar Elin

 2. zill skriver:

  Mmm, jag minns min ceremoni. Mina föräldrar kom ner från Nynäs bara för att vara med på den. Lycka..!

 3. Elan skriver:

  Jag förstår precis… vi som inte ens hade någon cermoni… jättetråkigt! MEn nu är vi lärare Sara! Vilken grej! Kram kram
  Trivs du bra på förskolan?

Lämna en kommentar