This is my life…

Jaha. Bloggen har inte funkat på hela helgen, och så räckte det med att byta från trådlösa bredbandet till det mobila. Voilá! Det funkar. Tjurigt. Men men. Det är på väg att ske stooora förändringar här igen, förhoppningsvis idag. Jag vet att jag ändrar mig alldeles för fort, men någon gång borde jag ju bli nöjd, kan man tycka. Håll utkik senare vet ja!

Annars har jag haft en fin helg och en idag är det en fin söndag, trots tråkvädret. Jag vaknade hyfsat tidigt i morse, mådde helt okej och kände mig energisk och bra. Jag har städat och fixat, plockat i ordning på ren tvätt, planerat framtid och fått nya förhoppningar. Nu väntar jag på min babys goda lasange och laddar för att fixa the last fixx på uppsatsen. Det känns inte alls roligt, men eftersom jag är så himla bra så ska jag göra det ändå!

För övrigt har jag heeemliga grejer på gång. Åhhh, jag är så glad! Nu låter jag precis som dom stora bloggerskorna med sina hemligheter, men kan inte säga så mycket mer nu. Men iih vilken lycka!

Pages:

5 kommentarer till “This is my life…”

 1. Emilia skriver:

  Tack för kommentaren i min blogg! :)
  Oj vad nyfiken jag blev ;) hehe! Det är härligt att vakna upp o känna sig alldeles utvilad o ha ork o fixa o grejja… man känner sig så nöjd sen när allt är klart :)
  Ska vi försöka få till en fika i veckan nu!? =) Jag kan vilken eftermiddag/kväll som helst tror jag förutom onsdag..

  Kramkram

 2. kristina skriver:

  Jag vet. Du är sääääkert med barn ??

 3. Elan skriver:

  Man aaaa vad nyfiken jag blir! TRor som Kristina, eller att ni ska gifta er eller något sånt roligt! :-) Tell me more! KRAAAAM

 4. Amanda skriver:

  vilka fina bilder :)

  Läs och kommentera gärna veckans fråga :)

 5. Ida skriver:

  Härlig bild :) jo jag känner samma sak, det känns som en evigheter när man väntar på något.

  Hoppas du också får flytta snart :) kram

Lämna en kommentar