The silence this day

Det är tyst här i helgen. Jag njuter mest av att känna mig avkopplad. Jag har inga måsten. Ingen pluggångest. Jag behöver inte stressa över csn-ansökningar, kursregistreringar och scheman för terminen. Inte idag, inte i morgon och faktiskt aldrig mer. Det är en skum känsla ska jag säga.  Det kommer nog ta ett tag att vänja sig vid.

Inte har jag fotat mycket i helgen heller. Och inte bloggat. Dåååligt. Inte ens berättat om ceremonin har jag gjort. Jösses. Fint var det i alla fall. Barnkör, solosång, roliga tal av våra lärare och så fick vi en nål med kunskapens äpple på. Jojo. Vi har firat lite grann i helgen, mest genom svullande av så onyttiga saker som möjligt. Vi fortsätter med det i dag också, sen blir det skärpning i morgon igen.  Har ni haft en fin helg?

efesos

Pages:

En kommentar till “The silence this day”

  1. Almira skriver:

    Grattis! Skönt att dom faktiskt gjorde någonting för er. Vårt examen gick obemärkt, dumma HIS. Njut av att aldrig mer behöva referera till en person som et al. och aldrig mer behöva använda spellcheck på datorn utan att själv vilja det. Kraaaaam! Ta hand om dom små ungarna och om dom klagar så säger du bara ”för jag är fröken och det är inte du”!

Lämna en kommentar