TGIF, på riktigt!

Min första helg i yrkeslivet. Yay! Redovisningen idag gick strååålande, så nu är jag nog officiellt klar med kursen Pedagogiska Processer. Jippi! Haft en finig dag på jobbet också, det har känts som vår. Solen sken och fåglarna kvittrade. Jag är lycklig.

Det ska tydligen inte bli så roligt väder här i helgen, mest milt och grått. Tråkigt med tanke på mina planerade fotopromenader. Asch well. Bjuder på en bild från min första fotorunda med 450d:n och går och dukar för den färdiga tacogratängen i stället. Ha en fin fredagkväll alla!

bw

Pages:

2 kommentarer till “TGIF, på riktigt!”

 1. kristina skriver:

  Härlig skärpa :) Bra jobbat! Hoppas tacograttängen är god. Jag känner lukten ända hit nästan ;)

  Ha en bra helg

 2. Emilia skriver:

  Hej!
  Åh, jag längtar sååå tills jag är klar med utbildningen, börjat jobba och kan vara helt ledig med gott samvete på helger och kvällar :)
  Fika låter jättetrevligt :) Någon dag i nästa vecka kanske? Jag kan nästan alla dagar :)
  Ha nu en mysig helg!
  Kramkram

Lämna en kommentar