Sunday nights in Skövde

solrosen

cars

peach

Ikväll har jag provat lite mer mörkerfoto med kameran. Roligt var det! Har haft kameran en vecka och räknaren sade 1300 exponeringar hittills. Något borde jag väl lärt mig på det kan man tycka? Får passa på att fota ett par dagar till nu innan jobbet börjar och tiden liksom tar slut. Kvällsdessert blev det också i form av persikohalvor och glass med krossad choklad. Vi resonerade som så att gott+gott=gott, och det var korrekt. Haha.

Nu kollas det på konstig film och dricks te. Med varsin dator i knät. Vi är så romantiska. Bah. ;-)

Pages:

En kommentar till “Sunday nights in Skövde”

  1. Ida skriver:

    snygga nattfoton, har själv inte hunnit testa det än med nya kameran, men det är ju fruktansvärt kallt ute nu… så det får nog vänta ett tag till.

    åh vad gott det såg ut också!

Lämna en kommentar