Skruttig sjukling

Uuusch. What a night. Satt uppe till 01 med c-uppsatsen så att den kunde skickas iväg, sen var jag så uppskruvad att jag inte kunde sova. Efter ett tag täppte det igen i näsan och min nässpray tog slut. Har alltså inte fått mycket sömn. Idag är jag febertung i huvudet igen, näsan tar död på mig och dessutom är jag så trött att ögonen svider. Ändå har jag svårt att slappna av. Har plugg som kan göras och solen skiner på den underbart vackra frosten ute. Iiih. Men, jag ska ligga här på min plats i soffan, eller åtminstone hålla mig inomhus hela dagen. Kanske att jag får gå ut i morgon.

Det börjar bli dags för lunch. Vi har kvar god köttfärssås från igår, behöver bara koka upp lite pasta. Hoppas att jag känner smaken bara =/ Vi har fått post. Resekatalog från Solresor (geeeee mig sol och värme!) och HM-katalogen. Rätt sorts läsning för en ynklig sjuk-skrutt i soffan. Puss på er.

skrutt2

skrutt
Skruttigt värre!

Pages:

En kommentar till “Skruttig sjukling”

  1. Emilia skriver:

    Nästäppa vid förkylning tycker jag är det allra värsta… konsumerar mängder med nässpray när jag är förkyld, kanske inte så bra men det hjälper ju :)

    Krya på dig nu tjejen så du är frisk första dagen på jobbet!!!
    Kramar

Lämna en kommentar