Quick update!

Är hemma och vänder. Har haft en fin första dag på jobbet, precis som ni sa, sötnosar! Tack för alla fina pepp-meddelanden här och överallt, ni är för fina mina vänner! Jag trivs redan väldigt bra på avdelningen i alla fall, det har blivit mycket gos med dom små barnen och många skratt med arbetskamraterna. Yay!

För att bota pluggångesten och ångesten över redovisningen på fredag så ska jag nu ta mig till biblioteket och plugga. Fast först ska jag ta omvägen om Time och köpe Redbull, annars över lever jag inte. Är så trött att ögonen svider. Men, det ska jag tänka bort nu.

Sara är pigg, effektiv och duktig. Sara är pigg, effektiv och duktig. Sara är pigg, effektiv och duktig. Sara är…

Pages:

3 kommentarer till “Quick update!”

 1. emma skriver:

  sara är..

  Bäst,
  söt.
  rar,
  underbar,
  rolig och som grädde på moset:
  förskolelärare!

  Vilken bra människa du är!:-D

 2. Elan skriver:

  Sara är värd en kram!

  KRAAAAAAM!

  Härligt att du haft en bra dag tjejen! :-)

 3. zill skriver:

  Sara är Sveriges Sötaste Sara! ^^

Lämna en kommentar