Men tiden har sin rätt att förändras där den går

Jag har ingen som helst uppfattning om dagarna längre. Är det verkligen söndag idag? Hur som helst har jag varit hos Heléné och pluggat lite idag, uppsatsen ska skickas till opponenterna i morgon bitti, so it had to be done. Resten av dagen har jag bara slappat i soffan, redigerat bilder och sett på den ena dåliga filmen efter den andra. Näsan bråkar med mig och huvudet är fortfarande tungt.

Bibblan har tydligen bara öppet tre timmar i morgon, så mellan 10-13 sitter jag där och skriver uppgift. Annars tänker jag bara koppla av, gå några härliga promenader och kramas måndag och tisdag, för på onsdag börjar ju mitt nya liv. Första dagen på jobbet. Iiih. Ska bli roligt. Jag och min babe ska gå och handla lite nu, men först: några bilder från de första dagarna av 2009.

cigarr
Rök

babe1
Min babe på promenad vid Säby gård

moon
I will fly you to the moon

stockholmc
Stockholms Central. Going home.

Pages:

Lämna en kommentar