Måndagsmummel

Trött, trött, trött. Vaknade vid 4 i morse och hjärnan började genast gå igenom allt jag skulle komma ihåg att göra när jag öppnade på jobbet. Klockan ringde 05:10, då hade jag åtminstone lyckats vakna till efter en timmas grubblerier. Började jobba 6:30, min första öppning på egen hand och det gick prima. Slutade tidigt och åkte hem och lunchade, pluggade lite och fick sen med mig söta fina Emma ut på en promenad i blåst och slask. Helt okej dag för att vara en trött måndag!

Nu ska jag slänga ihop en tallrik gröt och sen ta mig tillbaka till jobbet för APT. Bra att grunda med något nyttigt så jag inte frestas att vräka i mig av smörgåstårtan som det tydligen ska bjudas på :p Asch. Slutar vid 19:30, orkar jag efteråt så kanske det kommer veckans fototriss. Tjingeling!

cars1
Den här bron ska jag strax cykla över!

Pages:

4 kommentarer till “Måndagsmummel”

 1. Elan skriver:

  Härligt att det går bra på jobbet! Nu gör jag min sista vecka som student… Konstigt! Antar att du känner lite lika! LKycka till med opponeringen! KRAM

 2. zill skriver:

  Vete17 om APT är så himla roligt egentligen ^^. Det roligaste var nog att vi fick komma hem en halvtiomme tidigare än beräknat, haha!

 3. Linda skriver:

  Ja, absolut. Härlig kvällsbild =)

 4. Emilia skriver:

  Vilken fin kvällsbild :)
  Massa lycka till med opponeringen imorgon :D
  Kramkram

Lämna en kommentar