Imorgon börjar det riktiga livet!

Herregud ja. Jag har lyckats förtränga det mesta utom datorn och TV:n idag. Mår fortfarande inte toppen, men ikväll är det allt sista tiden i ”frihet”. 06:30 i morgon börjar jag, första dagen på mitt första riktiga förskollärarjobb. Spännande är det! I morgon har vi dessutom en inskolning av en liten knodd på vår avdelning, något som jag aldrig varit med om innan. Shit vad grön jag är alltså. Men det ska nog gå bra. 3,5 års utbildning, extrajobbande på förskolor och praktiken ska väl ha gett någonting i alla fall :p Och dom anställde mig väl av en anledning? Nu ska jag koppla på självförtroendet!

Eftersom jag måste gå upp så okristligt tidigt i morgon ska jag nu ta en dusch och plocka fram lite kläder och pluggprylar, sen ska jag mysa upp mig hos min gosing i soffan och njuta dom sista timmarna. Det blir tidigt i säng i alla fall. Tjing tjing!

me_bw_frame1

Pages:

3 kommentarer till “Imorgon börjar det riktiga livet!”

 1. Elan skriver:

  Lycka till imorgon! Det kommer gå kanon! Stor peppkram!

 2. Amy skriver:

  Det kommer gå toppen! :)

 3. kristina skriver:

  Lycka till i morgon :) Jag vet att det kommer gå bra.

  Kan du fatta. Nu är du inte en liten ynklig student längre. Utan en riktig vuxen. Jag skulle vilja ha din autograf.

  Krama om alla ungar från mig

Lämna en kommentar