Home sweet home

Jul och nyår är över. Det har varit fint och mysigt rakt igenom, men nu är det som sagt över. Vi är hemma i Skövde igen efter en äventyrlig tur med SJ:s härliga transportmedel. Hej ironi! Jag är lite krasslig, har/har haft feber idag och en jobbig förkylning. Nu är det i alla fall tillbaka till verkligheten som gäller, plugg i morgon och börja på jobbet i veckan. Spännande! Jag ska ta lite extra vara på den sista kvällen i frihet med min fina. Time to go!

is
Vacker vy från vår promenad igår. Säby-sjön (tror jag).

Pages:

4 kommentarer till “Home sweet home”

 1. Emilia skriver:

  Skönt att någon har tur med SJ ;)
  Välkomna hem!
  Kram

 2. Emma skriver:

  Krya på dig sara! Drick mycket te, kramas och sov så hoppas jag att du kryar på dig.

  Undersköterskan emma har talat:-)

 3. Ida skriver:

  jag tycker också att det är skönt att julhelgerna är över :) på måndag börjar verkligheten igen, måste plugga imorgon!

  ha en så mycsig kväll!!

 4. Sarah skriver:

  Fina bilder!

Lämna en kommentar