Hard work work

Ett par dagars galenskaper, 18 blöta ungar med tillhörande termovantar och allväderstövlar, baciller, blöjbyten med löpande-band-principen, långa planeringsmöten med rutin-bestämmanden och diarrébarnmagar har gjort mig lite sliten. Mina händer har aldrig varit så här torra (edit: mina händer har aldrig någonsin varit torra och nariga alls) och aldrig har jag varit så här trött, men jag säger det igen: gud vad jag trivs. Underbara barn och underbara arbetskamrater.

Idag skulle jag ha fikat med fina Emilia efter jobbet, men fick gå hem lite tidigare för att lägga mig och vila min stackars mage och bli av med illamåendet, så det blev ingen fika. Tyvärr :( Vi tar det i nästa vecka i stället! I morgon ska jag öppna och slutar redan 13:30. Wiiie. Då ska jag hinna fota lite, promenera och nog umgås träffa Jenny med pojkvän. Doubledating it is. På lördag blir det 25-årsfest. Ingen rast och ingen ro. Vad ska man med det till? ;)

Handboll nu, med photoshop som pausunderhållning.

202
Me and Jenny, jo jo!

Pages:

3 kommentarer till “Hard work work”

  1. Vad glad jag blir, hoppas du inte blir besviken:)

  2. Emilia skriver:

    Tack! :)

    Du har absolut inte förstört min eftermiddag (även om det såklart var tråkigt att du inte orkade idag). Men vi får ta det nästa vecka :)

    Krya på dig nu!
    Kram

Lämna en kommentar