Gråa dagar skyndar aldrig på

Vilket flyt jag hade på stan! Jag skulle bara köpa ett par viktiga saker och fick alla de sakerna på rea! Hallå! Sånt händer aldrig mig! Dessutom hittade jag ett par toppen jobb-brallor (vilket jag verkligen behövde) för halva priset, en fin kjol för halva reapriset, vilket blev 65 kr och slutligen en fin t-shirt till baby som det var 70 % rea på. Bara reaprylar! Och ingenting onödigt! Jag är så nöjd.

När jag kom hem var jag så trött att jag tänkte skippa promenaden, men när jag hade suttit ner en halvtimma blev jag sugen i alla fall, så vi gick ut och det ångrar jag iiinte. Vi hade jätte-tempo och gick hela flåsrundan på 55 minuter. Wiiie! Mitt huvud talar om för mig att jag haft en lång och jobbig dag och gör lite ont, men jag struntar i det för jag mår så braaaaa! I morgon börjar jag inte förrän halv nio, efter jobbet ska jag fika med Emilia, trevligt värre. Nu ska jag börja fylla i min nya kalender med jobbtider och skriva dagbok, min nya grej. Chingelingen!

vatten1
Bild: Jag, i Stockholm vid nyår.

Pages:

Lämna en kommentar