Fantastisk succédag!

Åh vad jag är glad! Opponeringen gick verkligen strålande, varken opponenter eller examinator hade speciellt mycket att anmärka på. Lite småpill mest, men det är det ju alltid! Hey, att examinatorn frågar om hon får använda vår uppsats i en kurs där hon är kursansvarig är väl ganska bra betyg eller?! Weeeei!

I eftermiddag har jag mest tagit ledigt. Tog mig ut med kameran i skymningen och fick lite roliga bilder som kommer om en stund. Jag ska dessutom publicera veckans fototriss, finally. Sen ska jag ju som sagt se på Solen i ögonen och sen tänker jag sova tidigt, jag öppnar på jobbet i morgon igen. Upp med tuppen vid 05:10 alltså. Men då slutar jag å andra sidan redan kl 14, skönt det. Nu – photoshop.

Pages:

En kommentar till “Fantastisk succédag!”

  1. zill skriver:

    Hah! När jag öppnar på tisdagar slutar jag 12.30 :D

Lämna en kommentar