Den nya Sara-bloggen

Ja, Saras land har fått sig ett ansiktslyft. Igen. Det är fortfarande massa småpill som ska pillas med, men nu är det mer åt det foto-och-personligt-blogg-hållet som jag vill. Hyfsat nöjd, även om det var tänkt att det skulle bli en mer diskret header och ljusa färger. Det blev en hysterisk header och mörka färger i stället. Ah well. Får se hur lång tid det tar innan jag tröttnar på denna då!

Annars, lugn och fin helg, ingen alkohol, inget godis, promenader och mys istället. Läsning av c-uppsatser är inte så roligt, men det är tvunget trots att det är helg. Nu ska jag läsa lite till, men återkommer senare. Skriv en kommentar så länge vetja, så jag har nåt kuligt att läsa när jag kommer tillbaka! Tjingeling!

me1

Pages:

4 kommentarer till “Den nya Sara-bloggen”

 1. Kristin skriver:

  Riktigt snygg design! :)
  Vill också vara färdig ”lektant” nu….

 2. Emilia skriver:

  Åh så fint det har blivit här :)
  Åh, vad roligt med examenscermoni, tänk nu är du snart klar på riktigt riktigt!
  Hoppas opponeringen på c-uppsatsen går bra, håller alla tummar jag har!

  Det låter bra :) Vore verkligen jätteroligt om går att vi in en fika någon dag!!
  Kramkram

 3. kristina skriver:

  Kanonsnygg layout! Jag håller också alla mina två tummar för att opponeringen går bra, det gör det säkert :) Allt blir bra när Sara är i farten ;)

  Hej svejs

 4. emma skriver:

  Åh saaaara de är ju så fint här alltså! jag blir liksom lite tårögd i ögat, så fint är det:-) DU är så bra!

  Hoppas du har haft en bra dag på jobbet, o att du o helene känner att ni är på banan med opponeringen.. blir nervös för eran skull när jag tänker på det!

  dan före dan före doppardan kan man säga att det är idag. om dopparedagen (onsdag) är sista skoldagen! :-) grattisgrattis!

  Vill ses nån dag:-) miss you

Lämna en kommentar