Tomten bor i Australien

Jag har haft en fin dag. 8-16 jobbade jag på Snäckan, avdelningen Pärlan. Lovely. Härliga ungar, most of them. Vi har varit på utflykt som sagt, haft med oss fika och allt. Mys. Det är så härligt när man inser varför man gillar barn, dom är så spontana och allt är så självklart för dom.
Fröken: Vart bor tomten tror du?
Pojke 3,5 år: I ett tomtehus. Långt borta, kanske i Australien.
Fröken: Vad tror du att tomten gör på sommaren då?
Pojke 3,5 år: Delar ut påskägg. Och badar och solar där i Australien.

När jag kom hem tog jag mig i kragen och gick min entimmas motionsrunda igen och handlade frukt och mörk choklad på vägen hem. Because I’m worth it ;) Ätit en portion havregrynsgröt och druckit en chailatte nu, så nu har jag hela kvällen framför mig :) Härligt värre är det. Ska uppdatera med dagens julkalender-bild sen också, be back


Spegelblankt.

Pages:

2 kommentarer till “Tomten bor i Australien”

 1. Elan skriver:

  Som vanligt en väldigt härlig bild! Du har öga för foto min vän! Kram på dig!

 2. AnneSofie skriver:

  Är ofta här å kikar. Du har väldigt fina bilder att se på.
  Men speciellt gillar jag dina ”barn konverserar”. Barn är ärliga men har samtidigt obegränsad fantasi.
  Får skaffa mig en bättre kamera och bättre kunskap och mer fantasi.

  Tack å hej!

Lämna en kommentar