TGIF… eller?!

Exjobbet är inlämnat. Oh my lord vilken befrielse det var att skicka iväg det. Gött! Nu får handledaren kika över det och ge synpunkter på vad som ska korrigeras, men en veckas skolledigt har vi nu. Otroligt skönt. Vi har ju pluggat hela helgen, så man har inte märkt att det har varit helg. Igår kväll kändes det som typ… torsdag. Vilket gör att jag har massa fredagskänslor idag när man fått ledigt! En måndag! Helt underbart är det. Jag och älskling har firat och varit ute på cykeläventyr i eftermiddag. Ätit mat på Max, kollat på möbler och stått och klämt lite på ”min” kamera inne på MediaMarkt. Nu tar dom 4000 för canon eos 1000d med kitobjektiv, inte illa alls. Är vi bara ekonomiska så kan jag köpa den i slutet på februari. Det vore lycka det.

Sen har vi handlat och ska mysa resten av kvällen. Vit glögg, julmust och godis och andra Arn-filmen. Värmeljus. I morgon behöver jag inte ställa klockan. För första dagen på typ 2 veckor. How great is that? Jag ska ta mig till ÖB och handla hem en liten pryl till julgranen, klä den, fixa klart julkorten och posta dom och bara njuta av att vara ledig. Det ni!

varmeljus

Pages:

2 kommentarer till “TGIF… eller?!”

  1. kristina skriver:

    åå va skönt med fredagskänsla på en måndag!! Ha en skööön kväll :)

  2. Emilia skriver:

    Låter underbart! Njut nu av ledigheten!!! Kram

Lämna en kommentar