Snow and broken glass

Vaknade i morse och såg snö genom fönstret. Tyvärr missar man ju alla fototimmar ute i det fina ljuset när man måste sitta på biblioteket hela dagen. Men inte långt kvar till måndag nu. Fast samtidigt så känns det jättelångt. Uppsatsen artar sig i alla fall, en bra handledning har vi haft idag också. Jag har fått en söt tjej att ställa upp och jobba mitt pass på kåren i morgon så att jag kan skriva uppsats så länge som det behövs och få ordentligt med sömn så att vi orkar skriva klart i helgen. Det här ska vi fixa!

Jag hade riktigt roligt på gruppfesten igår. Vi åt gott, skrattade massor, blandade fina drinkar, ansiktsmålades, drack 80%-ig strårom och hade det fint. Jag var mest ledsen som var tvungen att gå hem och sova när Pulver precis fick igång Singstar och Silas gjorde det förbjudna och fick glöggen att koka. Well, jag fick sömn i alla fall, även fast det nog inte var tillräckligt om man ser till hur trött jag har varit idag. Men, nu ska jag krypa upp i en varm famn och njuta med massa tända ljus i röda lyktor. Kramar till alla.

snow_
Ute

glas
Inne

Pages:

Lämna en kommentar