och skymningen är tidlöst vacker

Idag har det blivit mycket uppdaterat här, men inte mycket skrivet egentligen! Vi gav oss själva ledigt från lunch och framåt idag, så min onsdag har varit härlig. Fotopromenad, mysig lunch, massa datande och TV-gluttande och nu i em tog jag en timmas härlig powerwalk med musik i öronen. Lovely var det, upptäckte bara att jag behöver byta ut lite musik i mobilen. Har tröttnat på mycket. Ikväll har vi gjort chailatte, nu ska vi mysa med popcorn framför Grey’s. Jag älskar såna här kvällar, mysbelysning och kramar. Bästa bästa!

I morgon är det torsdag, det betyder att det snart är fredag. Det ni! Helgen är strax i sikte. Gött!


Mumma!

Pages:

En kommentar till “och skymningen är tidlöst vacker”

  1. Emilia skriver:

    Chai latte är underbart gott :) kan du inte lägga ut receptet på det så får jag se om jag vågar mig på att prova det :)

Lämna en kommentar